Conopida gratinata cu sos "verde" din brocolii si branza cu mucegai albastru

de simona72 in Mancaruri de legume, 21 Mar 2015 | 3604 vizualizari

COMENTARII (16)

T I M E A 1

21.03.2015, 15:02

ma enerveaza ca toate mancarurile astea 'bune' sunt cu branzeturi Si eu mananc cu drag conopida pane sau cu maioneza , iar daca o fac la cuptor trebuie sa o fac doar cu ou, deci e o omleta cu conopida in final )

mihaelar63 1

21.03.2015, 15:03

Un deliciu

Catalina L 1

21.03.2015, 15:03

Ce - mi place conopida...original cu branza cu mucegai

MotanLaOale 1

21.03.2015, 15:21

nu prea place conopida

simona72 1

21.03.2015, 15:29

Timi, aici si nu doar aici, poti sa jonglezi cu ingredientele. Adica poti sa scoti branza...este adevarat ca are un gust aparte cu branza, dar cum tu nu mananci branza este ok si fara...eu asa zic

simona72 1

21.03.2015, 15:29

Miha, chiar si baietii au zis ca e un deliciu

simona72 1

21.03.2015, 15:30

Catalina, stie!

simona72 1

21.03.2015, 15:30

Motanel, nici eu nu ma omor dupa ea. dar zau ca a fost buna De fapt mie imi place cel mai mult conopida murata

Andra_Constantinescu 1

21.03.2015, 16:02

Gherca Daniela 1

21.03.2015, 16:03

Bya Ralu 1

21.03.2015, 17:24

bun bun

Valclaudia 1

21.03.2015, 19:36

fix pe gustul nostru! Venim la masa? A mai ramas ceva??

Ksenya 1

21.03.2015, 21:27

si mie imi place

mirela0911 1

22.03.2015, 12:58

Cred ca a iesit tare buna conopida cu asa combinatii!

anca_rm 1

25.03.2015, 08:46

vai ce frumoasa reteta

iry-gabriela 1

01.04.2015, 10:23

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Conopidă gratinată