Conopida la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2011 | 4444 vizualizari

 

Azi am stat in bucatarie mai mult ca niciodata !

 

INGREDIENTE

  • 750 g conopida
  • 3 oua
  • cascaval
  • 1 lingura smantana,Sim 12%,am avut eu
  • sunca presata sau salam cu sunca,eu am avut carnacior afumat,cam putin ce-i drept,parca trebuia un pic mai mult
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.Se strecoara de zeama si se aseaza frumos intr-un vas termorezistent.Se presara mezelul taiat bucatele mici si cascavalul dat pe razatoarea mare.

Ouale se bat cu smantana si putin piper si se toarna deasupra.

Se da la cuptorul preincalzit pana se incheaga compozitia de ou si primeste o culoare aurie,frumoasa deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute