Conopida la otet

de luminita20_2006 in Conserve, 5 Oct 2009 | 52723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 conopide
  • 4 morcovi
  • 1 litru otet
  • 1,5 l apa
  • foi dafin
  • piper boabe
  • boabe mustar
  • boabe coriandru
  • 2 cani zahar
  • 2,5 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la otet:

Conopida se spala bine( se lasa in apa). Intr-o oala se pune otetul apa, sarea, zaharul, si condimentele, se une pe foc. Conopida se rupe buchetle iar morcovul se taie rodele. Cand da in clocot otetul se trece prin el conopida si morcovul , nu se lasa sa firaba, si se pune in borcan apoi se toarna otetul cu apa deasupra se pune folia sau capacul si se da la rece.


Se foloseste la friptura de porc sau alte preparate din carne grase

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

21.10.2012, 10:14

Gioo ma bucur tare mult ca ti-a placut

rahau_constantin 1

13.10.2013, 08:18

A iesit super ! Multumim pentru reteta !

ggabi 1

25.09.2014, 15:34

In cate borcane si de cati litri(borcanele), intra cantitatile acestea? Multumesc !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Muraturi taranesti