Conopida la otet

de luminita20_2006 in Conserve, 5 Oct 2009 | 60716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 conopide
  • 4 morcovi
  • 1 litru otet
  • 1,5 l apa
  • foi dafin
  • piper boabe
  • boabe mustar
  • boabe coriandru
  • 2 cani zahar
  • 2,5 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la otet:

Conopida se spala bine( se lasa in apa). Intr-o oala se pune otetul apa, sarea, zaharul, si condimentele, se une pe  foc. Conopida se rupe buchetle iar morcovul se taie rodele. Cand da in clocot otetul se trece prin el conopida si morcovul , nu se lasa sa firaba, si se pune in borcan apoi se toarna otetul cu apa deasupra se pune folia sau capacul si se da la rece.

Se foloseste la friptura de porc sau alte preparate din carne grase

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

21.10.2012, 10:14

Gioo ma bucur tare mult ca ti-a placut

rahau_constantin 1

13.10.2013, 08:18

A iesit super ! Multumim pentru reteta !

ggabi 1

25.09.2014, 15:34

In cate borcane si de cati litri(borcanele), intra cantitatile acestea? Multumesc !

COMENTEAZA

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet