Conopida murata

de mimmi in Muraturi, 1 Sep 2011 | 3710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg conopida
  • 3 morcovi
  • piper boabe
  • 1 l apa
  • 1 lingura de sare la 1 l de apa
  • 1 lingura de otet la 1 l de apa
  • crengute de cimbru
  • frunze de visin
  • hrean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida murata:

Spalam borcanele foarte bine. Desfacem conmopida buchetele si o lasam in apa pana curatam morcovii si hreanul. Taiem morcovii felii si hreanul il taiem tije. Spalam crengutele de cimbru si frunzele de visin. Punem la fiert apa cu otet si sare.


Pe fundul borcanelor punem frunze de visin,crengute de cimbru,tije de hrean. Umplem borcanul cu conopida printre care mai punem si felii de morcov.

Pe deasupra punem boabe de piper. Punem borcanele pe lama unui cutit de inox si umplem borcanele cu apa fiarta. Lasam 30 de minute dupa care mai completam cu apa.


Se pot consuma dupa cca 3-4 saptamani,se tin la loc rocoros si intunecat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida murata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

alinutzika 1

01.09.2011, 16:15

f buna

mimmi 1

01.09.2011, 18:27

Saptamana asta am tot muncit,acum a venit timpul sa postez si retele care s-au strans !

adry88 1

02.09.2011, 11:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Ardei gras umplut cu varza si morcov (muratura)