Conopida pane

de MOKUSKA in Mancaruri de legume, 17 Feb 2014 | 2160 vizualizari

 

Dor de toamna colorata...

 

INGREDIENTE

  • conopida 500 g
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Desfacem conopida in buchete, o spalam bine. Intr-o cratita punem apa cu sare la fiert. Buchetele de conopida le punem in apa fiarta, lasam la fiert 5-8 minute (mie imi place sa ramana crocante, le fierb maximum 5 minute). Se scurg de apa, se presara cu piper negru si se lasa sa se raceasca. Pregatim faina, cele 2 oua cu praf de sare si piper, pesmetul . Fiecare buchet se da prin faina, oua si pesmet (in acesta ordine).


Le prajim in ulei incins pe ambele parti.


Se servesc cu maioneza, mujdei de usturoi sau salata proaspata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Satisfyyourcravings 1

18.02.2014, 16:43

Preferata mea!

Bya Ralu 1

24.02.2014, 18:04

imi place

diaconta 1

26.02.2014, 18:47

tare mult imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane