Conopida pane cu gust de gaina

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2013 | 1939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de conopida
  • 2 oua
  • 250 frisca lichida
  • 2 linguri de ceapa crocanta
  • 1 cana de faina
  • 2 linguri de delikat cu gust de gaina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane cu gust de gaina:

Se fierbe conopida apoi se face un aluat din ingredientele de mai sus,se trece conopida fiarta prin aluat si apoi prin pesmet.Se coc in tava pe hartie de copt pana devin putin rumene.Se servesc ca garnitura cu un sos alb.Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane cu gust de gaina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

23.06.2013, 09:43

danakarin te-am pacalit

RuxyRux 1

02.07.2013, 20:20

Imi place cum ti-a iesit Ligiuta scumpa!

Ligia Bxl 1

02.07.2013, 20:42

multumesc Ruxy scumpaaa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Conopida pane