Copane cu cartofi

de Bunica in Pui, 2 Noi 2014 | 888 vizualizari

 

Sincera sa fiu nu aveam de gand sa postez preparatul.Mi s-a parut prea banal,dar cand am gustat cartofii....m-am razgandit;)

 

INGREDIENTE

  • 4 copane
  • 4 cartofi mari
  • 1 lingura ulei de masline
  • 200 ml. vin
  • 1 lingurita Baza Mirodenia
  • 1 vf. cutit cu rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copane cu cartofi:

Copanele parlite,spalate,Baza Mirodenia si pun in tava unsa cu o lingura de ulei.


Adaugam vinul si dam la cuptorul incins la 170 grade pana se rumenesc usor.


Intre timp curatam cartofii si ii taiem in felii mai groase.


Cand copanele sunt usor rumenite,scoatem tava si luam copanele din tava.


Punem cartofii in tava ,presaram rozmarinul si dam la cuptor pentru 20 minute.


Scoatem tava si adaugam copanele peste cartofi.


Cand sunt bine rumenite oprim focul si scoatem tava din cuptor.


Se servesc calzi cu salata de rosii sau muraturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copane cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Gherca Daniela 1

02.11.2014, 20:19

Rocsi 1

02.11.2014, 21:45

Simplu dar bun!

Bya Ralu 1

03.11.2014, 21:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de mustar si usturoi