Copanele cu usturoi si fasole verde la cuptor

de Rocsi in Pui, 10 Apr 2011 | 4042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele(sau 2-3 pulpe de pui)
  • 300 gr fasole verde(eu am avut congelata)
  • 250 rosii intregi decojite in suc propriu
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • o canita mica de vin
  • 2-3 linguri ulei
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele cu usturoi si fasole verde la cuptor:

Fasolea verde o punem la decongelat.


Copanele de pui le spalam bine si le tamponam cu niste servete de bucatarie de surplusul de apa.


le condimentam cu sare,piper si boia de ardei.


le punem intr-un bol si turnam vinul peste ele.


le acoperim cu folie si le dam la frigider cam 30 minute.


luam o tava de aragaz si o ungem cu ulei.


asezam copanele in tava.


fasolea verde o spalam si ii dam drumul printre copanele .


rosiile le taiem cuburi si le imprastiem deasupra.


usturoiul il curatam ,il tocam si il presaram deasupra.


condimentam cu putina sare si fasole.


introducem tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.


lasam acolo pana carnea si fasolea sunt bine facute.


apoi scoateti,asezati pe o farfurie si serviti!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele cu usturoi si fasole verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Corinuta 1

11.04.2011, 12:20

foarte bune!

Rocsi 1

11.04.2011, 13:20

multumesc corina

adry88 1

21.05.2011, 11:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca de pui, cu ceapa si rosii