Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor

de Alina26 in Pui, 6 Iun 2013 | 6149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 400g fasole fastai
  • 3 morcovi
  • 350g rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor:

1.Spalam copanelele si le prajim intr-o tigaie cu ulei de masline si doi catei de usturoi.Dupa ce s-au prajit bine pe toate partile,le punem intr-o tava si le dam la cuptor,180°.


2.Intre timp spalam legumele,pastaile le taiem extremitatile si le rupem in doua sau trei (depinde de preferinta).Morcovii ii curatam si ii taiem rondele.


3.In aceiasi tigaie,unde am prajit copanlele,tragem legumele cu putina sare la foc rapid pentru 5-10 minute,dupa aceea adaugam rosiile in bulion,condimentele si mai lasam 5 minute.


4.Punem totul in tava cu ciocanele si mai dam la cuptor inca 30 de minute.


Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Alina26 1

06.06.2013, 21:39

va multumesc dragelor!!!!

Sim0na 1

07.06.2013, 11:04

O mancarica pe gustul meu!

Alina26 1

07.06.2013, 17:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos alb