Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor

de Alina26 in Pui, 6 Iun 2013 | 6547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele
  • 400g fasole fastai
  • 3 morcovi
  • 350g rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor:

1.Spalam copanelele si le prajim intr-o tigaie cu ulei de masline si doi catei de usturoi.Dupa ce s-au prajit bine pe toate partile,le punem intr-o tava si le dam la cuptor,180°.

2.Intre timp spalam legumele,pastaile le taiem extremitatile si le rupem in doua sau trei (depinde de preferinta).Morcovii ii curatam si ii taiem rondele.

3.In aceiasi tigaie,unde am prajit copanlele,tragem legumele cu putina sare la foc rapid pentru 5-10 minute,dupa aceea adaugam rosiile in bulion,condimentele si mai lasam 5 minute.

4.Punem totul in tava cu ciocanele si mai dam la cuptor inca 30 de minute.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui cu Fasole pastai si Morcov la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Alina26 1

06.06.2013, 21:39

va multumesc dragelor!!!!

Sim0na 1

07.06.2013, 11:04

O mancarica pe gustul meu!

Alina26 1

07.06.2013, 17:38

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui (2)