Copanele dulci-picante

de Lavinia in Pui, 5 Apr 2014 | 15224 vizualizari

 

Super delicioase ;)

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • piper macinat
  • sare
  • condimente pentru pui
  • 1 lingurita rasa de boia iute
  • ulei pentru prajit
  • Sos:
  • 1 lingura de unt
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 2 lingurite miere
  • 1 lingurita rasa de boia iute
  • 1 catel de usturoi
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele dulci-picante:

Am spalat si curatat bine copanelele de pui apoi le-am lasat la zvantat.


Le-am asezonat cu sare,piper macinat ,boia iute si sare si le-am lasat la odihnit o jumatate de ora.


Intr-o tigaie am pus la incins ulei cam de doua degete.


Am prajit copanelele la foc mic spre mediu pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.


Le-am scos intr-un vas si le-am lasat deoparte pana am pregatit sosul.


Am topit untul iar usturoiul l-am taiat marunt.


Am calit usturoiul in unt aprox 1 minut apoi am adaugat pasta de rosii,boiaua ,mierea si un praf de sare.


Am lasat sa fiarba pe foc mic amestecand continuu pana am obtinut un sos legat .


Am pus copanelele peste sos si le-am lasat sa fiarba 1-2 minute pe fiecare parte pana au fost bine acoperite de sos.


Se servesc alaturi de o garnitura la alegere.:)

 

TIPS-URI

1

Puteti reduce/mari cantitatea de boia in functie de cat de picant va place sa mancati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Lavinia 1

07.04.2014, 11:52

Multumesc

gaby_gabytza 1

13.04.2014, 14:30

vreau si eu vreo cateva la pachet

Lavinia 1

13.04.2014, 14:50

cu drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi si sos dulce