Copanele dulci-picante

de Lavinia in Pui, 5 Apr 2014 | 18394 vizualizari

 

Super delicioase ;)

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • piper macinat
  • sare
  • condimente pentru pui
  • 1 lingurita rasa de boia iute
  • ulei pentru prajit
  • Sos:
  • 1 lingura de unt
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 2 lingurite miere
  • 1 lingurita rasa de boia iute
  • 1 catel de usturoi
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele dulci-picante:

Am spalat si curatat bine copanelele de pui apoi le-am lasat la zvantat.


Le-am asezonat cu sare,piper macinat ,boia iute si sare si le-am lasat la odihnit o jumatate de ora.


Intr-o tigaie am pus la incins ulei cam de doua degete.


Am prajit copanelele la foc mic spre mediu pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.


Le-am scos intr-un vas si le-am lasat deoparte pana am pregatit sosul.


Am topit untul iar usturoiul l-am taiat marunt.


Am calit usturoiul in unt aprox 1 minut apoi am adaugat pasta de rosii,boiaua ,mierea si un praf de sare.


Am lasat sa fiarba pe foc mic amestecand continuu pana am obtinut un sos legat .


Am pus copanelele peste sos si le-am lasat sa fiarba 1-2 minute pe fiecare parte pana au fost bine acoperite de sos.


Se servesc alaturi de o garnitura la alegere.:)

 

TIPS-URI

1

Puteti reduce/mari cantitatea de boia in functie de cat de picant va place sa mancati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele dulci-picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Lavinia 1

07.04.2014, 11:52

Multumesc

gaby_gabytza 1

13.04.2014, 14:30

vreau si eu vreo cateva la pachet

Lavinia 1

13.04.2014, 14:50

cu drag

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in bere neagra la cuptor