Copanele in bacon crud

de lilik in Pui, 12 Sep 2012 | 2385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele de pui
  • 6 felii subtiri de bacon crud
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • 100 gr sare mare
  • 1 catel de usturoi
  • 5-6 boabe de piper
  • 1 ramurica de rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in bacon crud:

Punem sarea mare cu piperul boabe,rozmarinul si usturoiul in blender si le mixam impreuna pana piperul si rozmarnul s-au faramitat.


Spalam copanelele si le dam pielea jos,apoi cu un prosop de hartie le uscam.


Trecem copanelele prin amestecul obtinut din sare,piper,rozmarin si usturoi,apoi le infasuram in feliile de bacon.


Dupa ce le-am infasurat toate le inchidem cu o scobitoare si le punem intr-o tava unsa cu ulei de masline.


Punem tava in cuptor la 180° si dupa 15 minute punem peste copanele vinul si apa,apoi mai lasam in cuptor 40-50 de minute,pana baconul se rumeneste frumos,intorcand copanele din cand in cand.


Daca lichidul din tava scade mult mai punem 1/2 pahar vin si 1/2 pahar apa.


Servim copanele cu garnitura preferata.


Eu am curatat niste cartofi,i-am taiat si i-am amestecat cu amestec de sare ramas de la copanele,apoi i-am pus in cuptor 40 de minute circa.O minunatie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in bacon crud" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:33

lilik 1

18.09.2012, 20:09

Gabytza

babi5 1

16.12.2014, 08:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe dezosate cu smantana si ciuperci la cuptor