Copanele marinate la cuptor

de Rocsi in Pui, 8 Noi 2013 | 3298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • 3 linguri mustar
  • 2 linguri ketchup dulce
  • 1-2 linguri pasta de tomate
  • 10 linguri vin rosu
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 3 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele marinate la cuptor:

Copanelele le parlim pe flacara de puf, le spalam apoi le tamponam cu un servet de bucatarie.

Intr-un bol amestecam mustarul, ketchup-ul, pasta de rosii, sare, piper, oregano, boiaua de ardei dulce, foaia de dafin rupta bucatele.

Omogenizam toate acestea, apoi subtiem cu vinul si zeama de lamaie.

La final adaugam usturoiul curatat si pisat.

Punem copanelel in acest sos, le invartim bine, acoperim cu un capac si le dam la frigider peste noapte.

A doua zi tapetam o tava nu prea mare cu hartie de copt, o ungem cu ulei si turnam o cana de apa.

Asezam copanele si turnam tot sosul peste ele.

Acoperim tava cu staniol si o introducem in cuptorul incins pentru 40 de minute.

Descoperim si le mai lasam 15 minute sa se rumeneasca frumos.

Se servesc calde alaturi de garnitura dorita ( noi am servit cu pilaf) si ceva muraturi ;)

Daca le pregatiti o sa vedeti ca ies foarte bune. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele marinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

10.11.2013, 11:11

Cris

Valclaudia 1

17.12.2013, 05:50

Rocsi 1

17.12.2013, 11:00

Claudia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Copanele aromate cu cartofi la cuptor