Corabioare cu ton si hering

de corina241 in Ton, 20 Oct 2010 | 5234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 lamai
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 1 lingura maioneza
  • hering marinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare cu ton si hering:

luam lamaile le spalam,le taiem pe jumatate si scoatem miezul.

conserva de ton o scurgem bine de ulei si amestecam cu lingura de maioneza si obtinem o pasta peste care adaugam cateva picaturi de zeama din lamaie.umplem fiecare corabioara cu pasta obtinuta si le servim alaturi de cateva bucati de hering marinat

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare cu ton si hering" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Bunica 1

24.10.2010, 09:46

Hai cu barcuta pana la corinuta ! poate ne da si noua ...super barcute !

elena1988 1

04.11.2010, 14:08

Cris2711 1

12.03.2011, 13:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Youvarlakia -supa greceasca nr.26 din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 25.05 la 12:48

Reteta de chec cu lamaie

pe 21.05 la 11:00

Reteta de prajitura rulada cu migdale si mure

pe 17.05 la 17:48

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3177 puncte

Rocsi

1100 puncte

oanapl

1018 puncte

gaby_duceag

1012 puncte

Ksenya

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ton sicilian