Colac delicios

de reisnaor_2006 in Ton, 26 Sep 2014 | 1389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • drojdie uscata un plic
  • 50 gr unt
  • 200 ml lapte caldut
  • 50 gr ulei
  • un praf de sare
  • un varf cutit de zahar
  • o conserva de ton maruntit
  • 3 cepe mari
  • 1 ou ptr. uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colac delicios:

Facem o maia din putina faina,drojdia dizolvata in putin lapte,sare si o lasam sa creasca. Restul de faina o punem intr-un castron, adaugam untul topit, zaharul, laptele caldut, uleiul si maiaua crescuta si framantam.


Separat ceapa o taiem si o calim in putin ulei, o saram si piperam.


Lasam la crescut aluatul 40 de minute dupa care il impartim in doua, intindem o foaie subtire, in mijlocul ei adaugam ceapa calita si tonul maruntit. Rulam foaia de aluat si unim capetele.


Asezam colaceii pe care i-am uns cu ou batut pe tava de cuptor, tapetata cu hartie de copt si ii lasam pana se rumenesc.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Colac delicios" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

reisnaor_2006 1

26.09.2014, 15:05

va multumesc

Panacris 1

26.09.2014, 16:21

Interesantă umplutura!

Rocsi 1

27.09.2014, 21:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Mini-placinta cu ton si cascaval