Cordon bleu

de Bya Ralu in Pui, 16 Iul 2013 | 6799 vizualizari

 

Reteta am facut-o de ziua mea,pentru prima data:)) este luata de la simona http://www.bucataras.ro/retete/cordon-bleu-cu-legume-sotate-31433.html
foarte foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare(700 g)
  • 3 felii de sunca
  • 3 felii de cascaval
  • sare/piper/ghimbir
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • 3-4 linguri de pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui se transeaza in felii potrivite.Se pune fiecare felie de pui in folie alimentara si se bate cu ciocanul pe ambele parti.

Se condimenteaza fiecare felie,se aseaza cate o felie de sunca(sau jumatati de felii) si o felie de cascaval.Se ruleaza bine,se dau prin faina,ou si pesmet.

Se pun intr-o tigaie ceramica in untul topit la prajit.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorvii excesul de grasime.

Se serveste cu o salata de cartofi,sau legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu de pui