Cordon bleu

de MotanLaOale in Pui, 15 Mai 2014 | 56832 vizualizari

 

La cererea fiului meu am facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100 g bacon feliat
  • 100 g sunca pui
  • 150 g cascaval feliat Delaco
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de pui se taie felii si se bat intre folie alimentara cu ciocanul de snitele pana se subtiaza bine.

Pe felia de piept se pune bacon, sunca, cascaval si se ruleaza strans ca la sarmale. Daca se desfac, se pot folosi si scobitori. La mine au stat rulate si nu a fost nevoie de scobitori.

Dupa ce sunt facute toate rulourile se presara cu vegeta si piper pe toate partile si se pun in frigider pentru 30 minute ca sa se fixeze la rece.

Ouale se bat bine cu sare si piper intr-o farfurie, iar faina si pesmetul se pun fiecare in cate o farfurie.

Dupa ce s-au intarit in frigider se ia cate un rulou si se da prin faina, prin ou si prin pesmet.

Trebuie insistat sa fie bine invelite in pesmet pe toate partile.

Se pun la prajit in ulei incins si se intorc pe toate partile.

Cand sunt rumenite frumos se scot pe prosop de hartie.

Se servesc calde cu garnitura si salata sau reci feliate ca aperitiv.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Focul trebuie sa fie mediu ca sa se faca si in interior rulourile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu piept de pui