Cordon bleu

de MotanLaOale in Pui, 15 Mai 2014 | 38058 vizualizari

 

La cererea fiului meu am facut.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 100g bacon feliat
  • 100g sunca pui
  • 150g cascaval feliat Delaco
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

Pieptul de puise taie felii si se bat intre folie alimentara cu ciocanul de snitele pana se subtiaza bine.

Pe felia de piept se pune bacon, sunca, cascaval si se ruleaza strans ca la sarmale. daca nu stau se pot folosi si scobitori. La mine au stat nu a fost nevoie de scobitori.

Dupa ce sunt facute toate rulourile se presara cu vegeta si piper pe toate partile si se pun in frigider pentru 30 minute ca sa se fixeze la rece.

Ouale se bat bine cu sare si piper intr-o farfurie, iar faina si pesmetul se pun fiecare in cate o farfurie.

Dupa ce s-au intarit in frigider se ia cate un rulou si se da prin faina, prin ou si prin pesmet.

Trebuie insistat sa fie bine invelite in pesmet pe toate partile.

Se pun la prajit in ulei incins si se intorc pe toate partile.

Cand sunt rumenite frumos se scot pe prosop absorbant.

Se servesc calde cu garnitura si salata sau reci feliate ca aperitiv.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Focul trebuie sa fie mediu ca sa se faca si in interior rulourile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cordon bleu-0
Cordon bleu-1
Cordon bleu-2
Cordon bleu-3
Cordon bleu-4
Cordon bleu-5
Cordon bleu-6
Cordon bleu-7
Cordon bleu-8
Cordon bleu-9
Cordon bleu-10
Cordon bleu-11
Cordon bleu-12
Cordon bleu-13
Cordon bleu-14
Cordon bleu-15
Cordon bleu-16
Cordon bleu-17
Cordon bleu-18
Cordon bleu-19
Cordon bleu-20
Cordon bleu-21
Cordon bleu-22
Cordon bleu-23
Cordon bleu-24

COMENTARII (39)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

17.12.2014, 22:59

iri_iri

iri_iri 1

09.11.2016, 14:35

Si la mina cateva

MotanLaOale

MotanLaOale 1

09.11.2016, 15:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!