"Cordon bleu" cu sos de ciuperci

de AnyCostescu in Pui, 15 Sep 2012 | 6303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras
  • 1 fir cabanos
  • 2 felii branza topita(mergeau mai multe)
  • 1 ou
  • pesmet
  • condimente
  • ulei pt prajit
  • pt sosul de ciuperci: ciuperci, 1 ceapa, 1 ardei gras, usturoi, smantana,condimente,patrunjel verde pt decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cordon bleu" cu sos de ciuperci:

pieptul de pui se taie in doua


se bate bine cu ciocanul de snitele.


se condimenteaza,


peste el se pune o felie de branza topita,ardei gras taiat fasii si 1/2 cabanos.


se ruleaza si se prinde cu scobitori.


se face la fel cu cealalta bucata de piept de pui.


rulorurile formate se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in baie de ulei.


cand sunt gata se scot pe un servetel pt a absoarbe excesul de ulei..


sosul: ceapa, ardeiul si ciupercile se calesc impreuna pana se inmoaie.


se adauga smantana si usturoiul,se condimenteaza si se mai lasa sa se lege un pic sosul.


se serveste cald alaturi de "cordon bleu"

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cordon bleu" cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Merisor 1

15.09.2012, 18:41

imi place cordonul bleu

Rocsi 1

15.09.2012, 18:51

Chiar de mult nu am facut cordon si tare imi place!

adry88 1

16.09.2012, 14:37

gustos

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

pe 21.09 la 12:01

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor