"Cordon bleu" cu sos de ciuperci

de AnyCostescu in Pui, 15 Sep 2012 | 4891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras
  • 1 fir cabanos
  • 2 felii branza topita(mergeau mai multe)
  • 1 ou
  • pesmet
  • condimente
  • ulei pt prajit
  • pt sosul de ciuperci: ciuperci, 1 ceapa, 1 ardei gras, usturoi, smantana,condimente,patrunjel verde pt decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cordon bleu" cu sos de ciuperci:

pieptul de pui se taie in doua


se bate bine cu ciocanul de snitele.


se condimenteaza,


peste el se pune o felie de branza topita,ardei gras taiat fasii si 1/2 cabanos.


se ruleaza si se prinde cu scobitori.


se face la fel cu cealalta bucata de piept de pui.


rulorurile formate se dau prin ou batut si pesmet si se prajesc in baie de ulei.


cand sunt gata se scot pe un servetel pt a absoarbe excesul de ulei..


sosul: ceapa, ardeiul si ciupercile se calesc impreuna pana se inmoaie.


se adauga smantana si usturoiul,se condimenteaza si se mai lasa sa se lege un pic sosul.


se serveste cald alaturi de "cordon bleu"

 
Daca ti-a placut reteta noastra ""Cordon bleu" cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

merisor 1

15.09.2012, 18:41

imi place cordonul bleu

Rocsi 1

15.09.2012, 18:51

Chiar de mult nu am facut cordon si tare imi place!

adry88 1

16.09.2012, 14:37

gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu de pui