Cordon bleu exotic de curcan cu ananas

de MyCookingLife in Pui, 27 Iul 2011 | 3705 vizualizari

 

Intotdeauna imi place combinatie dulce-sarat, mai ales daca apare in discutie si ananasul, asa cum este pizza cu ananas, porc cu ananas sau aceasta reteta simpla, dar gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii piept de curcan (cam de 100 g fiecare)
  • 4 felii ananas
  • 4 felii Emmentaler
  • 2 oua
  • 7 linguri pesmet
  • 3 linguri de parmezan
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu exotic de curcan cu ananas:

Se bat feliile de piept cu ciocanul de snitele, in asa fel incat sa se obtina “foi” de carne ce pot imbraca feliile de ananas. Se aseaza pe mijlocul fiecarei bucati de carne o felie de ananas , apoi una de Emmentaler deasupra. Se impatureste carnea in forma de plic si daca nu sta se fixeaza cu o scobitoare ( la mine nu a fost cazul).


Se trec pachetele obtinute prin ou batut cu parmezan, sare si piper, apoi prin pesmet. Se repeta inca o data procedeul.


Se prajesc pachetele exotice in ulei incins, pana capata o culoare aurie. Se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

Pieptul de curcan se poate inlocui si cu pieptul de pui.

2

In loc de Emmentaler se poate folosi cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu exotic de curcan cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:24

MyCookingLife 1

29.07.2011, 11:56

Multumesc!

adry88 1

09.08.2011, 12:18

yammi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)