Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel

de Merisor in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2012 | 3803 vizualizari

COMENTARII (27)

MotanLaOale 1

23.07.2012, 19:37

Lau 1

23.07.2012, 19:39

bun

Sim0na 1

23.07.2012, 20:18

Bun, bun!! Si eu m-am pus pe eliberat congelatorul

Bunica 1

23.07.2012, 20:33

foarte practica!

Merisor 1

23.07.2012, 20:38

Bunica si rapida, cand foamea bate la usa

Merisor 1

23.07.2012, 20:39

Sim0na, am inceput sa ma pregatesc pentu iarna

diaconta 1

23.07.2012, 21:16

le-ai facut pat,le-ai pus si muraturi
hai la somn cu noi

Merisor 1

23.07.2012, 21:23

Dia

Merisor 1

23.07.2012, 21:24

Dia, e cu subanteles

Rocsi 1

23.07.2012, 21:29

Bun bun!!

diaconta 1

23.07.2012, 21:33

asa si trebuie,intelege fiecare ce vrea

Merisor 1

23.07.2012, 21:36

acum am observat ca eu am scris "pe pat", dar l-am pus langa

gaby_duceag 1

23.07.2012, 21:38

pai asa-i si-n dormitor..zici ca pe pat..dar mai dai si pe langa...))))))))))))))))))))

Merisor 1

23.07.2012, 21:39

Bunica 1

23.07.2012, 21:46

Gabiiiiii!

gaby_duceag 1

23.07.2012, 21:50

da, buni
m-ati strigat?)
hai mah ca n-avem virg...ini pe aici))
)

diaconta 1

23.07.2012, 21:51

pai ia fa tu bine si pune-l pe pat,c-apoi ne descurcam noi

diaconta 1

23.07.2012, 21:52

acuma ma gandesc ca n-am nici o reteta ...pe pat cum Doamne feri

T I M E A 1

23.07.2012, 21:53

Dia si eu ma gandeam ca tre sa fac si eu ceva pe pat sau langa pat

gaby_duceag 1

23.07.2012, 21:54

dia!!!!
n-ai tu niste pule pe pat de.....de ceva???)
macar pe pat Relaxa ))))

Bucataras Medi 1

23.07.2012, 21:58

aia e saltea ,nu pat draga

gaby_duceag 1

23.07.2012, 21:59

PE PAT CU SALTEA RELAXA, NAH
OF, cum le stii tu pi tati?

diaconta 1

23.07.2012, 22:09

Io n-am,da' cre'ca are Medi nici pulpe nu mai am,ca ultimele le-a revendicat Dorin

alba_zori 1

23.07.2012, 22:10

wow preferata mea,ce bun e,de nota zece,sa-ti fie de bine draguta,

lia maria 1

23.07.2012, 22:18

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu