Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel

de merisor in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2012 | 1513 vizualizari

 

Azi am gatit din congelator si din camara, ceva rapid si destul de bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de cordon bleu(congelate)
  • 300 g orez
  • 50g unt
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • piper
  • delikat
  • zacusca de dovlecel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel:

Am pus ulei la incins si am prajit cordonul bleu(nedezghetat) pe ambele parti la foc potrivit.

Am pus orezul la fiert cu 2 parti de apa, foi de dafin si putin delikat, am condimentat pe parcurs cu piper si cimbru, iar cand a fost aproape de final am pus untul taiat bucati si am amestecat(putin pentru a nu se sfarama orezul).

Am servit cu zacusca si muraturi.

 

RETETA IN IMAGINI

Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel-0
Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel-1
Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel-2
Cordon bleu pe pat de orez si zacusca de dovlecel-3

COMENTARII (27)

lia maria

lia maria 1

23.07.2012, 22:18

o bunatate

 merisor

merisor 1

24.07.2012, 06:37

Aoleu, ce s-a ales de reteta mea ........Doamne, unde am nimerit??

laura_n

laura_n 1

24.07.2012, 08:41

, dar buna papica

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!