Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Aug 2014 | 2315 vizualizari

 

Stiu,mancare grea,se ridica toate alea in organism,dar e al naibii de bun.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 500 g carnati subtiri proaspeti
  • 2 cepe de apa mari
  • boia dulce
  • boia iute
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat:

Curatam cartofii,ii taiem in 4,cautam sa alegem cartofii cam la aceiasi dimensiune,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii taiem ceapa solzisori si presaram un pic de sare deasupra.Pregatim si carnatii pentru prajit,cu ajutorul unor scobitori ii prindem dupa ce am facut rotocoale aproximativ egale,mi-au iesit 8 bucati.Dupa ce au fiert cartofii,ii scoatem din apa si intr-un ceaun punem ulei,lasam sa se incinga si adaugam ceapa.O lasam sa se caleasca,pana incepe sa se inmoaie,adaugam sare ,boia dulce si iute,dupa gust,apoi punem cartofii fierti si amestecam incet sa nu-i faramam,lasam pe foc cca 10 min.Intre timp prajim si rotocoalele de carnat.Servim cu paine neagra si ardei copti si apoi poti sa arunci cu basca dupa ce vrei tu....esti satul si nu mai conteaza....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Rocsi 1

01.09.2014, 20:38

Cu mine scapi usor, doar cartofi vreau

Lavinia 1

02.09.2014, 19:53

gustosi

mihaelar63 1

03.09.2014, 03:21

carnati acestia sunt adevarat atentat terorist la adresa siluetei Eu cum nu am , ma sacrific ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura cu mamaliguta
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor