Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Aug 2014 | 2560 vizualizari

 

Stiu,mancare grea,se ridica toate alea in organism,dar e al naibii de bun.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 500 g carnati subtiri proaspeti
  • 2 cepe de apa mari
  • boia dulce
  • boia iute
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat:

Curatam cartofii,ii taiem in 4,cautam sa alegem cartofii cam la aceiasi dimensiune,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii taiem ceapa solzisori si presaram un pic de sare deasupra.Pregatim si carnatii pentru prajit,cu ajutorul unor scobitori ii prindem dupa ce am facut rotocoale aproximativ egale,mi-au iesit 8 bucati.Dupa ce au fiert cartofii,ii scoatem din apa si intr-un ceaun punem ulei,lasam sa se incinga si adaugam ceapa.O lasam sa se caleasca,pana incepe sa se inmoaie,adaugam sare ,boia dulce si iute,dupa gust,apoi punem cartofii fierti si amestecam incet sa nu-i faramam,lasam pe foc cca 10 min.Intre timp prajim si rotocoalele de carnat.Servim cu paine neagra si ardei copti si apoi poti sa arunci cu basca dupa ce vrei tu....esti satul si nu mai conteaza....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

01.09.2014, 20:38

Cu mine scapi usor, doar cartofi vreau

Lavinia 1

02.09.2014, 19:53

gustosi

mihaelar63 1

03.09.2014, 03:21

carnati acestia sunt adevarat atentat terorist la adresa siluetei Eu cum nu am , ma sacrific ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca