Cornete crocante si dulci

de lia maria in Prajituri, 13 Dec 2010 | 9770 vizualizari

 

Un desert foarte rapid, crocant, gustos si racoros.

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii (din comert)
  • Frisca Hulala
  • Fructe (la alegere)
  • Ulei de palmier (pt prajit)
  • Ciocolata pt décor
  • 1 lingura zahar praf pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete crocante si dulci:

Luam lipia, o taiem in patru si ajutandu-ne de o scobitoare, formam cate un cornet (vezi poza) din fiecare bucata. Cu o a doua scobitoare, fixata la gura cornetului, vom pastra deschizatura, pentru al putea umple.

Incingem uleiul in friteuza, la 190˚. Punem in sita, cateva cornete si le scufundam pentru un minut, apoi le scoatem pe servet absorbant. Pana se racesc cornetele vom pregati umplutura.

Batem frisca, adaugam fructe si umplem cornetele. Presaram peste ele, putin zahar praf si ornam frisca cu ciocolata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

cornetele umplute si lasate la rece,de pe o zi pe alta,se vor inmuia,nu vor mai ramane crocante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete crocante si dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

mihaelar63 1

13.12.2010, 23:08

ce te invata nevoia , iti pune imaginatia la contributie

mena29 1

13.12.2010, 23:09

acum plec in pat ca nu mai pot

kamy 1

14.12.2010, 00:06

buna idee 5f

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de vanilie