Cornulete cu masline

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2010 | 8213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj din comert
  • unt ptr calit
  • 2 cepe
  • 150 gr de masline negre
  • cateva fire de patrunjel
  • 1 ou ptr uns
  • 100 gr cascaval
  • o lingurita de boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu masline:

Se curata si se taie marunt cepele si se calesc in unt.Se spala si se taie marunt patrunjelul,se razuie fin cascavalul,cand ceapa sa calit se da la rece,dupa racire se amesteca cu maslinele maruntite , verdeata si 50 gr de cascaval.Se intinde aluatul pe planseta de lucru si se taie in patrate egale(eu am cumparat foietaj deja taiat in patrate),se aseaza pe fiecare putina compozitie intr-un colt dupa care se ruleaza.Se da forma unui corn incovoiat ,se lipesc la colturi,se ung cu ou si se presara cascavalul ramas si putina boia pe fiecare.In tava  se pune foaie de copt,se pun cornuletele si se dau la cuptor sa se rumeneasca,sunt foarte bune atat calde cat si reci.Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu masline" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu piept de pui