Cornulete cu spanac si branza

de katty in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2015 | 3107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aluat de patiserie
  • 200 gr spanac congelat
  • 350 gr telemea maruntita
  • 150 gr ciuperci din conserva
  • piper
  • oregano
  • 1 ou
  • seminte de dovleac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu spanac si branza:

Dezghetam aluatul de patiserie.
Dezghetam spanacul si il scurgem bine.Amestecam telemeaua sfaramata cu spanacul ,ciupercile ,piper macinat si oregano.
Batem oul cu 1 lingura apa rece.
Intindem aluatul putin cu sucitorul si il taiem patrate.Punem cate putina compozitie pe fiecare patrat.Ungem un colt al patratului cu ou.Suprapunem cate 2 colturi opuse catre compozitie ,ultima data cel uns cu ou. Ungem cu ou  cornuletele ,presaram seminte de dovleac ,le punem in tava  si le  dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu branza si chimen