Cornulete de post cu nuca

de mimmi in Dulciuri, 1 Dec 2010 | 8034 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 150 g nuca macinata
  • 4linguri ulei,
  • 2 linguri miere,
  • silvoita,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 plic drojdie uscata,
  • 1 praf sare,
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post cu nuca:

Frecam intr-o craticioara,pe foc mic,mierea si drojdia pana ce devine mierea lichida.


Cernem faina,in mijloc facem un cuib si punem mierea si drojdia,uleiul,un praf de sare,1 lingura zahar,framantam aluatul si mai adaugam apa calduta daca trebuie,il lasam la crescut 30 de minute.


Intre timp amestecam nuca cu 4 linguri de zahar.Impartim aluatul in doua si intinem foi subtiri.Ungem foaia cu silvoita si presaram jumatate din cantitatea de nuca.Taiem triunghiuri,le rulam si le punem intr-o tava pe hartie de copt.Le lasam la cuptor cca 20 de minute.Cand le scoatem le dam prin zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nina46 1

02.12.2010, 16:59

ce este -silvoita- nu am auzit acest cuvant !

kamy 1

02.12.2010, 18:27

mimmi....super as manca vreo 4..5.. 5f
nina...un fel de gem de prune

MIUTA 1

03.12.2010, 15:51

5 furcu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mic-dejun englezesc (Porridge) ciresat