Cornulete de post cu nuca

de mimmi in Dulciuri, 1 Dec 2010 | 6501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina,
  • 150 g nuca macinata
  • 4linguri ulei,
  • 2 linguri miere,
  • silvoita,
  • 5 linguri zahar,
  • 1 plic drojdie uscata,
  • 1 praf sare,
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post cu nuca:

Frecam intr-o craticioara,pe foc mic,mierea si drojdia pana ce devine mierea lichida.


Cernem faina,in mijloc facem un cuib si punem mierea si drojdia,uleiul,un praf de sare,1 lingura zahar,framantam aluatul si mai adaugam apa calduta daca trebuie,il lasam la crescut 30 de minute.


Intre timp amestecam nuca cu 4 linguri de zahar.Impartim aluatul in doua si intinem foi subtiri.Ungem foaia cu silvoita si presaram jumatate din cantitatea de nuca.Taiem triunghiuri,le rulam si le punem intr-o tava pe hartie de copt.Le lasam la cuptor cca 20 de minute.Cand le scoatem le dam prin zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nina46 1

02.12.2010, 16:59

ce este -silvoita- nu am auzit acest cuvant !

kamy 1

02.12.2010, 18:27

mimmi....super as manca vreo 4..5.. 5f
nina...un fel de gem de prune

MIUTA 1

03.12.2010, 15:51

5 furcu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuci si gem