Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O reteta mostenita de la bunica, imbunatatita si modernizata...
Se pune margarina intr-un bol si se lasa la temperatura camerei pentru 30 de minute. Se amesteca apoi cu zaharul . Se adauga treptat ouale, smantana, zaharul vanilat, sarea , coaja de lamaie si praful de copt stins cu zeama de lamaie.
Se framanta un aluat consistent si fraged, care se lasa 20 minute la frigider.
Se imparte in 3 bucati si fiecare bucata se intinde cu sucitorul in foaie subtire. Se taie in triunghiuri , pe care asezam dulceata amestecata cu nuca si se ruleaza. Se aseaza cornuletele pe hartie de copt in tava si se baga in cuptorul preincalzit , la foc mic, pentru 35 de minute.
Se lasa pana se rumenesc usor, apoi se scot si se pudreaza cu zahar praf.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult