Desert prajitura cu mere

de gaby_gabytza in Prajituri, 24 Oct 2018 | 686 vizualizari

 

 
 

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 500 ml lapte
  • 250 g zahar
  • 100 ml ulei
  • cacao
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de rom
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 5 mere
  • 1 praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu mere:

Mixam zaharul cu laptele si esenta. Apoi adaugam zaharul vanilat si uleiul.


Separat amestecam faina cu cacaua si praful de copt. Dupa rasturnam treptat faina peste compozitia de lapte, amestecand usor.


Decojim merele, le taiem cuburi si le punem in compozitie. Pregatim o tava cu hartie de copt, rasturnam compozitia si o dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Dupa ce s-a racit, eu am preferat sa o pudrez deasupra cu zahar pudra, dar s-ar potrivi si o glazura de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Bucataras Diana 1

26.10.2018, 12:43

MotanLaOale 1

26.10.2018, 12:44

Ancutsa 1

26.10.2018, 13:50

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

7316 puncte

Constelatialeu

5023 puncte

mihaelar63

4718 puncte

Rocsi

4374 puncte

mirela0911

4107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de ardei copti a la Durau
  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

  • 03

    V

  • 04

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si ciocolata