Cornulete fragede cu bors - de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 1 Dec 2012 | 14958 vizualizari

 

By Gaby_d....ce sa spun, minunate...se topesc in gura! Multumesc pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 2 linguri zahar
  • 150 ml ulei
  • 100 ml bors
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie si portocala - am mai adaugat eu
  • gem prune, rahat, ciocolata - pentru umplut
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu bors - de post:

- se amesteca intr-un vas uleiul, borsul si drojdia


- intr-un castron se amesteca faina cu sare , zahar, esentele si se adauga amestecul lichid cate putin framantand un aluat maleabil, nelipicios


- se intinde aluatul intr-o foaie rotunda graosa de 1 cm si se taie foaia in 2 buc, apoi in 4, 8 si tot asa pana obtinem multe triunghiuri


- la baza fiecarui triunghi se pune o lingurita de gem sau ce umplutura folositi si se ruleaza spre varf


- in tava cu hartie de copt se aseaza cornuletele cu distanta intre ele


- se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade aproximativ 25 minute, pana prind culoare apoi le pudram sau le trecem la un capat prin glazura

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu bors - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Geanina87 1

04.12.2012, 12:45

Georgiana78 1

04.12.2012, 14:23

Geanina87

ionela2682 1

06.12.2012, 11:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de broccoli cu naut si fasole