Cornulete fragede cu gem

de Anett in Dulciuri, 31 Mai 2016 | 2228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana apa
  • 1 cana ulei
  • 1 cana untura topita
  • 4 cani faina
  • sare
  • 10 linguri gem
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete fragede cu gem:

Punem ingredientele intr-un bol mare, le amestecam bine. Daca simtim nevoia mai putem adauga faina.

Impartim aluatul fraged in 4 portii, luam prima bucata si intindem. Luam un pahar si taiem cercuri din aluat. Umplam cercurile cu gem si le intindem in doua.

Asezam cornuletele intr-o tava, nu trebuie sa ungem tava, si le introducem in cuptor pana se rumenesc bine.

Trecem cornuletele prin zahar pudra.

TIPS-URI

1

Umplutura poate varia, nuca macinata, rahat

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete fragede cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu gem