Cornulete sfaramicioase

de ione21 in Dulciuri, 26 Ian 2014 | 9862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 50 gr drojdie
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri zahăr
  • Făină cât să devină ca şi o smântână
  • Mai avem nevoie de:
  • 250 gr untură
  • 250 gr margarină
  • 5 linguri smântână
  • 1 ou
  • 1 kg făină
  • Umplutura:
  • Dulceaţă de prune
  • Nucă (amestecată cu zahăr şi lapte)
  • Caşcaval
  • Ou
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete sfaramicioase:

Încălzim uşor laptele şi dizolvăm drojdia în el, adăugăm zahărul şi punem făină cât să devină ca o smântână, apoi lăsăm la crescut;


După ce şi-a dublat volumul, adăugăm untura, margarina, smântâna şi oul, le amestecăm bine şi punem făina; dacă e prea moale materialul mai putem adauga puţină făină;


Întindem materialul subţire, tăiem ca în imagine, punem umplutura, după care rulăm de la partea mai lată spre vârf şi le punem în tava cu hartie de copt şi îi dăm la cuptor pt circa 20-30 de minute, de la foc mare spre mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete sfaramicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

tanyapatap 1

27.01.2014, 15:02

laura_n 1

27.01.2014, 16:26

grozave! bravoo!

ione21 1

27.01.2014, 21:00

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Cornulete fragede cu untura