Cornuri Bratislava

de Constelatialeu in Dulciuri, 30 Apr 2014 | 4571 vizualizari

 

Azi am fost cu plagiatul.Am intrat in curte la Gaby,ca e mare si bogata.....

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 30 g zahar farin
  • 25 g drojdie proaspata
  • 200 ml lapte
  • 200 g unt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 1 ou pentru uns
  • Umplutura
  • 180 g nuca macinata
  • 150 g zahar farin
  • 150 ml apa
  • 50 g stafide aurii
  • 25 g cacao
Portii: 36
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri Bratislava:

Intr-un castron punem faina.Topim untul si il lasam sa se raceasca.Laptele il incalzim putin si punem drojdia in el,lasam cca 5 min,pana se topeste bine drojdia.Apoi adaugam in faina ouale,zaharul,sarea si untul topit si racit,incepem sa framantam ,pana omogenizam bine,adaugam si laptele.Trebuie sa ne iasa un aluat elestic.Il dam la rece si pregatim umplutura.Apa cu zaharul il fierbem ,sa scada un pic,ca un sirop nu foarte gros,dar nici subtire.Acest sirop il turnam peste nuca amestecata cu stafidele si cacaoa.


Scoatem aluatul de la rece si il imparim in bilute de cca 32 g.Fiecare bila o intindem sub forma ovala,punem umplutura,rulam si ii dam forma de potcoava.Asezam in tava tapetata cu hartie de copt,ungem cu galbenus de ou,lasam sa se usuce si apoi ungem cu albus de ou.Se da tava la cuptor la foc mediu,pana incep sa prinda culoare.

TIPS-URI

1

cand am bagat cornurile la cuptor,sub tava am pus o oala cu apa,sa nu se arda pe fund.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri Bratislava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 18:23

Tare mult imi plac!

Sylvia 1

02.05.2014, 17:55

arata bestial !

MIUTA 1

03.05.2014, 20:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Corndog

ieri la 21:24

Sparanghel cu bacon și cartofi wedges

de Meea 4

ieri la 18:50

RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede cu finetti