Cornuri cu mac si banane

de nadina73 in Piine, 13 Mar 2010 | 2812 vizualizari

 

in loc de paine am zis hai sa fac cornuri........si am facut cu mac si copii au vrut cu banana

 

INGREDIENTE

  • aluat de paine:
  • 1kg faina
  • 48o ml apa calduta
  • 30 drojdie
  • 1 lingura de zahar
  • 100 ml ulei
  • 1-2 lingurite de sare
  • mac
  • miere de albina
  • banana
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu mac si banane:

Se famanta alutau de paine eu il pun la masina de paine si dupa ce a dospit impart alutu in bucatele mici si coc cornurile


Se intinde cate o bucatica in forma de triunghi se unge putin cu miere si se pune mac apoi se releaza spre varf,se incepe cu partea cea mai lata


Se coc in tava unsa aproximativ 35 minute,apoi se scot si se dau u miere si mac


sau in loc de mac ma pus banana taiata sau simple


Sant foarte pufoase si moi


Se pot impacheta la serviciu sau la scoala


initial am pus sa fac paine si in final m-am razgandit in ultimul moment si au iesit cornuri


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu mac si banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

rivka 1

14.03.2010, 15:44

vai ce idee cu banana nu mi-ar fii trecut niciodata prin cap si eu vreau sa le incerc !

fetitele de la poza sunt fetitele tale?
ce mult si divers si bun gatesti , esti extraordinara

nadina73 1

14.03.2010, 16:04

rivka sant 2 baietii Dragos si Rares ,nu am fetite ,dar baieti fete imi aduc..........nu ai vre-o fata asa pt noi sa o luam de nora?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Lipie (pide)