Cornuri cu nutella

de adry88 in Dulciuri, 25 Apr 2013 | 2537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri miere de albine
  • 1 plic drojdie uscata
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 250 ml lapte
  • nutella
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu nutella:

Cernem faina intr-un bol mai mare,adaugam drojdia dizolvata in putina apa, si lasam sa dospesca 10 min.


Intr-un ibric adaugam laptele si untul,punem pe foc pana se incalzeste putin,adaugam mierea,smantana si amestecam bine.


Pe marginea la faina adaugam sarea si incepem sa framantam adaugand treptat amestecul de lapte.


Framantam o coca elastica si nelipicioasa,acoperim si lasma la dospit pana isi dubleaza volumul,


Intidem coca intr-o foaie subtire si taiem triunghiuri.


Pe partea mai lata punem nutella si rulam.


Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 20-25 min,pana se rumesc frumos.


 

TIPS-URI

1

eu am facut si cu dulceata de capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

adry88 1

26.04.2013, 07:52

Emacristina 1

27.06.2013, 21:45

frumuseleee

adry88 1

27.06.2013, 23:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Croissante ultrarapide