Cornuri cu nutella

de adry88 in Dulciuri, 25 Apr 2013 | 5012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri miere de albine
  • 1 plic drojdie uscata
  • 50 g unt
  • 2 linguri smantana
  • 250 ml lapte
  • nutella
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu nutella:

Cernem faina intr-un bol mai mare,adaugam drojdia dizolvata in putina apa, si lasam sa dospesca 10 min.

Intr-un ibric adaugam laptele si untul,punem pe foc pana se incalzeste putin,adaugam mierea,smantana si amestecam bine.

Pe marginea la faina adaugam sarea si incepem sa framantam adaugand treptat amestecul de lapte.

Framantam o coca elastica si nelipicioasa,acoperim si lasma la dospit pana isi dubleaza volumul,

Intidem coca intr-o foaie subtire si taiem triunghiuri.

Pe partea mai lata punem nutella si rulam.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 20-25 min,pana se rumesc frumos.

 

TIPS-URI

1

eu am facut si cu dulceata de capsuni

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

adry88 1

26.04.2013, 07:52

Emacristina 1

27.06.2013, 21:45

frumuseleee

adry88 1

27.06.2013, 23:06

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu ciocolata