Cornuri infoiate

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Mai 2011 | 4060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana apa calda
  • 1 lg sare
  • 2 lg zahar
  • 1 cub mic de drojdie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • faina cat cuprinde
  • 1 pachet de margarina pentru uns foaia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri infoiate:

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat potrivit de tare care se va lasa la crescut ,la temperatura camerei, pana ce-si dubleaza volumul

-dupa ce a crescut se intinde o foaie de 0,5 cm grosime ,se intinde uniform un strat de margarina (250g) 

se impatureste  de mai multe ori si se da la rece  -

se intinde din nou in foaie subtirica , se formeaza cornurile ,se lasa la temperatura camerei cam 15 min ,

se ung cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos

-se servesc alaturi de un pahar de lapte sau iaurt (parerea mea)!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri infoiate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu gris si migdale/ Cipru