Cornuri infoiate

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Mai 2011 | 2438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana apa calda
  • 1 lg sare
  • 2 lg zahar
  • 1 cub mic de drojdie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • faina cat cuprinde
  • 1 pachet de margarina pentru uns foaia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri infoiate:

Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat potrivit de tare care se va lasa la crescut ,la temperatura camerei, pana ce-si dubleaza volumul


-dupa ce a crescut se intinde o foaie de 0,5 cm grosime ,se intinde uniform un strat de margarina (250g)


se impatureste de mai multe ori si se da la rece -


se intinde din nou in foaie subtirica , se formeaza cornurile ,se lasa la temperatura camerei cam 15 min ,


se ung cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos


-se servesc alaturi de un pahar de lapte sau iaurt (parerea mea)!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri infoiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:46

lilik 1

16.05.2011, 15:12

super

ionela2682 1

16.05.2011, 15:26

Mersi fetelor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu de toate