Cornuri insiropate

de MonaMimi in Dulciuri, 21 Ian 2014 | 1610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg faina
  • 1 praf de sare
  • 2 oua
  • 2 linguri de cacao
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri de zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 500 ml apa calduta
  • 200 ml ulei
  • sirop:
  • 150 ml apa
  • 250 g zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri insiropate:

Impartim faina in doua castroane la fel procedam si cu celelalte ingrediente.Toate la impartim in doua mai putin cacaua.Aluatul alb il framantam 20 minute apoi il lasam la dospit.In cealalta parte adaugam 2 linguri de cacao framantam 20 minute si lasam la dospit(eu am avut ajutor am framantat aluatul alb si maro in acelasi timp impreuna cu fetita mea ).


Dupa ce au dospit intindem pe masa aluatul cu cacao aproximativ cat o tava iar aluatul alb intins il punem deasupra celui cu cacao.Taiem o fasie lata de aluat pe lung iar apoi taiem patrate pe care le intindem cu mana sau sucitorul le umplem dupa preferinta apoi rulam .Punem cornurile intr-o tavasi lasam sa mai creasca putin.


Dupa aceea punem tava la cuptorul preincalzit pt 15 - 20 minute depinde de cuptorul fiecaruia.Intre timp preparam siropul:punem apa cu zaharul la fiert pana se topeste acesta si adaugam esenta. Dupa ce cornurile sau copt calde fiind le trecem prin siropul fierbinte,presaram nuca de cocos si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri insiropate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MonaMimi 1

21.01.2014, 15:38

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 16:38

ce delicii!

MonaMimi 1

22.01.2014, 17:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de banane