Cornuri insiropate

de Gabitsa in Dulciuri, 29 Mar 2014 | 1290 vizualizari

 

Sunt delicioase :*!

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 200 ml ulei
  • 100 g zahar
  • un cub mare de drojdie
  • 4-5 oua
  • arome , dupa gust
  • 500 g de faina
  • 200 g de gem sau branza dulce
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri insiropate:

Amesteci toate ingredientele cu laptele caldut, obtinand un aluat nici prea tare nici prea moale, pe care il lasam la crescut 1 h 30.


Imparti aluatul in 5 parti egale, iar din fiecare bucata intinzi o foaie rotunda pe care o imparti in 8 triunghiuri egale. Se pot umple cu branza dulce, gem de fructe sau crema de ciocolata tartinabila. Rulezi triunghiurile sub forma de corn, obtinand 40 de cornuri pe care le bagam la cuptor incins la 200 grade Celsius aproximativ 1h 30 pana se rumenesc.


Prepari un sirop din zahar si apa, pe care il fierbi putin, apoi scufunzi fiecare corn in siropul fierbinte. Presari cornurile cu nuca de cocos daca preferi.


Sunt bune atat calde cat si reci, ramanand moi si fragede.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri insiropate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

30.03.2014, 10:59

Mmm chiar bune

Lau 1

30.03.2014, 11:14

Gabitsa 1

30.03.2014, 13:03

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornuri Bratislava