Cornuri umplute pentru micul dejun

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2011 | 4512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 250ml lapte
  • 1 ou
  • 3 lg ulei
  • 1 lgt.sare
  • 1/2 lgt.zahar
  • 5 felii sunca
  • 4 cremvusti
  • cascaval
  • 1 ou pt uns
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri umplute pentru micul dejun:

Se pune intr-un vas faina si drojdia si se amesteca putin. Se face o gaura in mijloc si se pune oul, uleiul si laptele caldut. Pe margine se pune sarea si zaharul si se amesteca usor in mijloc apoi se incorporeaza faina de pe margini. Se framanta aluatul obtinut pana nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit 1 ora.


Sunca am taiat-o in doua, iar cascavalul felii.


Dupa ce a crescut in volum se intinde o foaie care se taie in fasii, patrate apoi triunghiuri. Se pune umplutura pe baza mare a triunghiului si se ruleaza. Se pun in tava si se mai lasa putin sa dospeasca. Se ung cu ou si se presara seminte de susan. Se da la cuptor pt aprox. 20 minute.


Cu aluatul care mi-a ramas am facut cornuri cu gem.


Va doresc pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri umplute pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

LUK 1

14.03.2011, 22:59

bune

Adinacarla 1

15.03.2011, 14:44

bune, bune

reisnaor_2006 1

23.08.2014, 09:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mini pizza