Coronita cu stafide si portocale

de corina241 in Prajituri, 13 Dec 2010 | 3240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura de cacao
  • 50 g stafide
  • 1 portocala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu stafide si portocale:

Separam albusurile si le batem spuma.

Adaugam zaharul si mixam pana se formeaza o bezea lucioasa.

Galbenusurile le frecam cu uleiul si le turnam incet peste bezeaua obtinuta.

Incorporam faina si pastram 2 linguri in care adaugam cacaoa.La sfarsit punem praful de copt.

Pregatim o forma de coronita,o tapetam cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie.

Presaram stafidele,apoi compozitia de cacao,iar la final restul de compozitie.

Dam la cuptor pentru 30 minute,iar in primele 20 min nu deschidem cuptorul,altfel se va lasa compozitia.

Pudram cu zahar, decoram cu stafide si felii de portocala zemoasa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu stafide si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:08

bun bun

mihaelar63 1

14.01.2011, 21:29

imi place reteta am salvat-o

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:59

yamii....

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

RETETA RECOMANDATA
Chec cu nuci si stafide