Coronita de branza cu zmeura

de laura_n in Prajituri, 26 Iul 2012 | 1038 vizualizari

 

Branza cu zmeura proaspata = combinatie delicioasa! Va propun un desert (inventat pe parcurs) dar care a iesit o deliciosenie!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 500 gr branza de vaci (eu am folosit si urda)
  • 250 gr zahar brut
  • 1 cutiuta lapte condensat
  • 100 gr gris
  • 2 oua
  • 300 gr zmeura proaspata
  • 1 cubulet unt
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita de branza cu zmeura:

Se ia o forma de copt, se unge cu putin unt, se tapeteaza cu faina.


Branza de vaci si urda se bat bine cu zaharul. Se adauga ouale si grisul, apoi se subtiaza cu laptele condensat.


In forma de copt, se intind foile de placinta si se ung cu putin unt; se toarna compozitia de branza. Deasupra se asaza zmeurica spalata.


Se da la cuptor pentru vreo 50 min.


Se scoate de la cuptor si se presara zahar vanilat (nu pudra, din acela mai granulat putin).


Nu va spun cum miroase si ce gust bun are combinatia de branza cu zmeura...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita de branza cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mena29 1

27.07.2012, 16:53

Angelina_Elena 1

17.08.2012, 23:07

cum de am pierdut o asa bunatate?? ...oricum arata super,si stiu ca este un desert extrem de delicios

laura_n 1

18.08.2012, 08:25

multumesc Elena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Desert cu sampanie si zmeura