Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus

de nadina73 in Paste, 14 Oct 2010 | 5654 vizualizari

 

Mai nou imi place tare mult cus cusul ,asa ca am incercat mai multe variante,doar am costita si carnat din tara destula

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cus cus
  • 100 g unt
  • 2 cani si jumatate de apa
  • sare
  • costita afumata 10 bucatele
  • carnat afumat 8 bucati
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 ceapa
  • ulei
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus:

Se spala bine costita si carnatul sub jet de apa rece si se portioneaza daca e cazul.


Se taie ceapa pestisori si se pune in uleiul firbinte sa se caleasca 3-4 minute dupa care se pune pasta de tomate ,costitele si se lasa sa fiarba la foc potrivit 50 minute dupa care se pun si bucatile de carnat si se lasa sa fiarba acoperite inca 40 minute la foc mic.


Intre timp se pregateste cus-cusul.Se fierbe apa sau supa de legume 2 cani si jumatate.Cus-cusul se caleste in untul topit 3-4 minute dupa care se pune apa sau supa de lume peste el, se amesteca bine se condimeteaza cu sare se pune capacul si se lasa acoperit 15-20 minute.Intre timp se mai amesteca cu o lingura .


Se serveste cus cus cu costite si carnat.Peste cus cus cand se serveste se pune sosul de la costita cu ceapa,este grozav de bun.


Unii au vrut sa le amestece, alti nu,asa ca am impacat si capra si varza,jumatate le-am amestecat si jumatate nu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Corinuta 1

15.10.2010, 19:06

ce de bunatati avem aici!

marcela1979 1

18.10.2010, 23:29

costita si carnat cate o bucata din fiecare fara cus cus

Cris2711 1

12.03.2011, 14:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carnati si branza