Porc cu taitei lati si cascaval afumat

de mihaelar63 in Paste, 25 Sep 2018 | 1157 vizualizari

 

 Reteta aceasta cu taitei de casa [ laste] s-a conturat din necesitate si din ,,mers''. Adica am folosit ce am gasit prin bucatarie si frigider. Pot sa spun ca rezultatul a fost savuros, bineinteles ca orice mancare facuta fara dichis, dar cu mare pofta !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr pulpa porc
  • 150 gr sunca
  • 100 gr cascaval afumat
  • 300 gr taitei lati de casa
  • 2 linguri ulei + 2 linguri unt
  • 3 ciuperci brune
  • 1 praz
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura condimente uscate maruntite[cimbru , oregano, salvie ]
  • 1/2 lingurita boia rosie de ardei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc cu taitei lati si cascaval afumat:


  1. Sunculita se taie cuburi marunte.

  2. Carnea de porc se portioneaza cuburi mai mari sau taiati julien, dupa preferinta.

  3. Spalati si taiati prazul marunt.

  4. Sotati prazul usor impreuna cu cubuletele de sunca.

  5. Adaugati carnea de porc, ciupercile feliate, sare, boia si condimente.

  6. Turnati o cana cu apa si fierbeti inabusit 15-20 minute pana cand carnea este patrunsa.

  7. In acelasi vas adaugati inca o cana de apa si puneti peste carne taiteii la fiert.

  8. Prin aceasta operatiune faceti economie de timp si se va forma un sos suficient de onctuos.

  9. Serviti preparatul cald decorat cu rondele de ardei iute si fasii de cascaval afumat.


Sa aveti pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Folosind pentru sotarea prazului si a carnii uleiul amestecat cu unt, mancarea va avea un gust mai delicios.

2

Daca folositi doar unt, acesta la prajire se va arde.

3

Pentru economie de timp si proceduri fierbeti pastele direct in vasul in care ati pregatit carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc cu taitei lati si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RODIMUR 1

26.09.2018, 19:31

O mâncare excelentă! Îmi place foarte mult, mai ales dacă sunt tăiței de casă...

Rocsi 1

26.09.2018, 19:47

Feresc prazul si servesc si eu din preparatul tau bun!

kytz 1

03.10.2018, 09:04

Bun, bun meniu!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor cu carnati si cascaval