Paste tricolore cu branza

de simona72 in Paste, 18 Apr 2013 | 16040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste tricolore 500 gr
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 250-300 ml lapte
  • 200 gr brinza feta
  • 100 gr brinza vaci
  • 100 gr cascaval
  • 3 linguri smantina
  • pt gratin:
  • 100 gr cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste tricolore cu branza:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le punem intr-un vas termorezistent uns cu o lingura ulei de masline.

Untul si uleiul ramas le punem pe foc intr-o craticioara, dupa ce s-a topit untul adaugam o lingura faina, amestecam cu un tel si adaugam laptele treptat ca pt sos bechamel. Adaugam smantina si brinzeturile date pe razatoarea cu gauri mari, amestecam pina se topesc si punem sosul peste paste. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor pt 15-20 minute pina se gratineaza cascavalul.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste tricolore cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

simona72 1

18.04.2013, 22:57

Geanina,Rocsi

simona72 1

18.04.2013, 22:58

Multumesc pt Garantat Bucataras.ro

babi5 1

05.06.2013, 14:30

Buneeeeeeeeee!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu vanata si carne de vita