Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pe caldura aceasta, gatitul la cuptor nu este cea mai buna optiune, asa ca ne indreptam atentia catre tigaie. Cum sunt mare gurmanda, am tot felul de condimente si mix-uri de condimente. Bineinteles ca toate naturale, la achizitie citesc cu mare atentie eticheta. Cu aceasta ocazie, am folosit un mix oriental -turcesc. Pe borcanel scrie ca este pentru carne tocata. Garantez ca merge grozav si la costita de purcel.
Pofta buna !!!!
1
Testati daca carnea este fiarta. Carnea trebuie sa fie moale si furculita sa intre usor in ea.
2
Folositi pe cat posibil, carne din surse sigure. Noi am avut din purcel sacrificat si crescut la tara in gospodaria rudelor.
3
Nu este nevoie sa adaugati ulei, costita de purcel va elibera grasime suficienta.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult