Costite de porc cu mamaliguta

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 15 Aug 2010 | 4639 vizualizari

 

hmmmm nu va pot spunce ce succes a avut,super

 

INGREDIENTE

  • costite de porc condimentat sau afumate 600 g
  • 1 ceapa
  • 1 feliuta ardei rosu
  • 1 feliuta ardei verde
  • crema gulas dulce 2-3 linguri(care da un gust fantastic de bun)
  • patrunjel verde
  • 1 linguta amidon
  • 5-6 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • mamaliguta(apa,sare faina de malai)
  • cascaval ras
  • 3 linguri de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc cu mamaliguta:

Se toaca ceapa ,ardeiul si se calesc in ulei apoi se pun coastele taiate si crema gulas dulce dupa care se pune 1 cana de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit cu capac ,


se mai completeaza cu apa daca scade.


Cand costitele sant fierte se amesteca amidonul cu pasta de tomate si se pune peste costite, se mai lasa 2-3 minute si se pune patrunjel verde tocat dupa care se stinge focul.


Se pune apa la fiert cu putina sare iar cand fierbe apa se pune faina de malai si se amesteca bine,


se lasa sa fiarba bine dupa care se serveste cu costite si cascaval


S-au lins si farfuriile

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

jolygina 1

17.08.2010, 23:12

foarte buna ,gustoasa paraca acum simt mirosu

danis 1

18.08.2010, 14:06

La noi se poate manca zilnic mamaliga ,ne place foarte mult si la copii la fel

mihaelar63 1

18.08.2010, 21:55

nu trebuie sa ne spui , parca vad pe toata lumea cu o bucata in mana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute sau carnaciori de casa