Costite de porc cu mamaliguta

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 15 Aug 2010 | 4566 vizualizari

 

hmmmm nu va pot spunce ce succes a avut,super

 

INGREDIENTE

  • costite de porc condimentat sau afumate 600 g
  • 1 ceapa
  • 1 feliuta ardei rosu
  • 1 feliuta ardei verde
  • crema gulas dulce 2-3 linguri(care da un gust fantastic de bun)
  • patrunjel verde
  • 1 linguta amidon
  • 5-6 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • mamaliguta(apa,sare faina de malai)
  • cascaval ras
  • 3 linguri de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc cu mamaliguta:

Se toaca ceapa ,ardeiul si se calesc in ulei apoi se pun coastele taiate si crema gulas dulce dupa care se pune 1 cana de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit cu capac ,


se mai completeaza cu apa daca scade.


Cand costitele sant fierte se amesteca amidonul cu pasta de tomate si se pune peste costite, se mai lasa 2-3 minute si se pune patrunjel verde tocat dupa care se stinge focul.


Se pune apa la fiert cu putina sare iar cand fierbe apa se pune faina de malai si se amesteca bine,


se lasa sa fiarba bine dupa care se serveste cu costite si cascaval


S-au lins si farfuriile

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

jolygina 1

17.08.2010, 23:12

foarte buna ,gustoasa paraca acum simt mirosu

danis 1

18.08.2010, 14:06

La noi se poate manca zilnic mamaliga ,ne place foarte mult si la copii la fel

mihaelar63 1

18.08.2010, 21:55

nu trebuie sa ne spui , parca vad pe toata lumea cu o bucata in mana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut