Costite de porc picante

de ana in Porc, 29 Iul 2010 | 4116 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr costite de porc
  • 200 ml sos BBQ
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura de mustar
  • 300 ml bere
  • 2 foi de dafin
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita piper boabe
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc picante:

Intr-un vas asezam costitele spalate si sterse bine.Presaram peste rondele de ardei iute,ceapa taiata pestisori,piperul ,cateii de usturoi si foile de dafin.


Intr-un bol amestecam berea cu sosul BBq , cele 2 linguri de sos soia si lingura de mustar.Turnam sosul obtinut peste costite .Acoperim vasul cu folie de aluminiu si il dam la cuptor pentru 1 si 1/2 .


Dupa aceasta etapa scoatem costitele din sos si le asezam pe o tava unsa cu ulei sau tapetata cu hartie de copt.Le ungem bine cu sos Bbq .Le coacem inca vreo 40 de minute ,le mai intoarcem si le mai ungem cu sos din cand in cand.


Noi le-am servit cu cartofi si mustar.


Sunt un deliciu!


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ana 1

29.07.2010, 16:43

Nadina merge si fara @Multumesc Laly

Julie 1

29.07.2010, 21:57

Costite! Yamy!

ana 1

30.07.2010, 09:46

Julie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de porc cu ceapă preparată în vasul Zepter