Costite dulci-acrisoare-picante cu cartofi aurii

de DanaModog in Porc, 17 Dec 2014 | 1092 vizualizari

 

Pentru mine o mancare buna e o mancare iute si combinatia de dulce-acrisor-picant m-a dat gata. Ador reteta asta si sper ca o veti incerca si voi.

 

INGREDIENTE

  • 300 g costite pirc
  • 2 linguri pline cu miere
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura otet balsamic (otet de vin)
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingura ulei floarea soarelui
  • 2 linguri pasta de rosii
  • Sare
  • Piper
  • Chilli sau Tabasco
  • 10 cartofi
  • Ulei pentru prajit
  • Piper
  • Sare
  • Boia
  • Rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite dulci-acrisoare-picante cu cartofi aurii:

Costitele se pun intr-un bol si se amesteca cu condimentele dupa care se pun jumătate de ora la frigider acoperite. Se încălzește cuptorul la 200° si se pun costitele acoperite cu staniol pentru jumătate de ora dupa care se ia folia si se mai lasa jumătate de ora. Vor avea un gust perfect dulce-acrisor-picant.

Cartofi trebuie taiati mai mari si pusi la fiert pana devin moi la exterior dar nu asa moi ca pentru piure, se lasa la stors 5 minute dupa care se condimentează si se pun la prajit pana devin aurii si crocanti.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Merge bine cu o castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite dulci-acrisoare-picante cu cartofi aurii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

reisnaor_2006 1

17.12.2014, 09:46

Ksenya 1

17.12.2014, 20:07

MotanLaOale 1

17.12.2014, 21:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa