Costite marinate la gratar

de novembber in Porc, 9 Dec 2010 | 4611 vizualizari

 

Imi era pofta de mult de costite in stil texan marinate in sosurile lor iuti si apoi rumenite pe gratar asa ca mi-am luat inima in dinti si le-am facut. Au iesit bune, destul de aromate de la marinata, un pic cam grase, dar am ocolit grasimea cu succes si le-am rontait bine :)

 

INGREDIENTE

  • 500g costita de porc (4 au fost in caserola)
  • marinata:
  • o lingura miere
  • o lingurita zahar
  • o lingura otet balsamic
  • 3 linguri ketchup
  • o lingura vin rosu
  • o lingurita sos Worcestershire
  • un catel de usturoi
  • o lingurita condimente Provence
  • o lingurita curry
  • 1/2 lingurita chilli
  • 2 linguri apa
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite marinate la gratar:

Ingredientele de marinata se amesteca bine si cu pasta obtinuta se freaca costitele. Se pun intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.


Cand sunt gata marinate si foamea e mare se pun pe gratar si se lasa la fript.


Se mananca cu mana. Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

costitele se lasa la marinat cel putin 6 ore pentru ca aromele sa se intrepatrunda si alcoolul sa aiba timp sa fragezeasca carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite marinate la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bunica 1

19.12.2010, 22:38

Ce bine arataaaaaa !

Ligia Bxl 1

31.01.2011, 14:35

elena1988 1

02.02.2011, 19:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rasol din cap de porc