Costite marinate la gratar

de novembber in Porc, 9 Dec 2010 | 4968 vizualizari

 

Imi era pofta de mult de costite in stil texan marinate in sosurile lor iuti si apoi rumenite pe gratar asa ca mi-am luat inima in dinti si le-am facut. Au iesit bune, destul de aromate de la marinata, un pic cam grase, dar am ocolit grasimea cu succes si le-am rontait bine :)

 

INGREDIENTE

  • 500g costita de porc (4 au fost in caserola)
  • marinata:
  • o lingura miere
  • o lingurita zahar
  • o lingura otet balsamic
  • 3 linguri ketchup
  • o lingura vin rosu
  • o lingurita sos Worcestershire
  • un catel de usturoi
  • o lingurita condimente Provence
  • o lingurita curry
  • 1/2 lingurita chilli
  • 2 linguri apa
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite marinate la gratar:

Ingredientele de marinata se amesteca bine si cu pasta obtinuta se freaca costitele. Se pun intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.


Cand sunt gata marinate si foamea e mare se pun pe gratar si se lasa la fript.


Se mananca cu mana. Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

costitele se lasa la marinat cel putin 6 ore pentru ca aromele sa se intrepatrunda si alcoolul sa aiba timp sa fragezeasca carnea

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite marinate la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Bunica 1

19.12.2010, 22:38

Ce bine arataaaaaa !

Ligia Bxl 1

31.01.2011, 14:35

elena1988 1

02.02.2011, 19:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 22:01

Baclava

de Ancutsa 5

ieri la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos mediteranean