Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2010 | 3677 vizualizari

 

tot findca imi place sa rontai ceva cu branza :)

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri branza
  • 3 linguri cascaval Delaco
  • 1 lingura pesmet
  • 1 praf de curry
  • 1 varf cutit de unt
  • pt.buline :ardei rosu, ardei verde, 1/2 ou fiert, 2 -3 rondele cartofi fierti
  • pt.crema de cascaval vezi aici reteta http://www.bucataras.ro/retete/12857/supa-cremoasa-de-cascaval.html#com155174
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate:

am ras marunt branza si cascavalul, am amestecat cu pesmetul si untul,am dat un praf de curry.Am lasat putin la rece si apoi am strans cu degetele faramitele pana ce s-au tasat pe o forma ondulata de mini tarta.Am repetat operatiunea si mi-au iesit 2 forme.Le-am dat la cuptorul incins si le-am lasat sa se rumeneasca.Apoi se scot si se dau la rece.Se umplu cu buline de ardei colorati, albus si galbenus de ou si cartofi fierti cu sare.Puteti servi asa simpli sau amestecati bulinutele colorate cu crema de cascaval.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

epurasha2bb 1

06.11.2010, 11:35

multumesc fetelor! ma bucur ca va plac trasnaile mele din bucatarie!

oana_pisicutza16 1

02.04.2012, 23:31

foarte dragut cosuletul

epurasha2bb 1

10.04.2012, 17:00

mersi Oana !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere aperitiv cu branza si jambon