Ananas Pinochio

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2010 | 3202 vizualizari

 

un arici pogonici haios pentru o masa festiva

 

INGREDIENTE

  • 1 ananas
  • 2 piftele
  • ardei rosu gras
  • scobitori
  • 1 bucata cremvusti
  • brocoli pt urechi
  • salam pt platou taiat feli subtiri
  • jamon
  • 2 masline negre
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ananas Pinochio:

Am taiat capacul de la ananas si apoi am taiat o felie din el dupa care am prins cu scobitoare din nou partea de sus cea cu frunze


Am format ochi din piflete si masline negre,nasul din cremvuti cu o bucatica de ardei rosu,gura din ardei rosu cu scobitori,urechile din brocoli iar de jur imprejur am pus feliute de salam si jambon.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ananas Pinochio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ela 1

27.02.2010, 00:09

e mortal

mihaelar63 1

27.02.2010, 07:33

pinochio asta tu l-ai facut ?sau bucatarasii mici ?

nadina73 1

27.02.2010, 11:39

impreuna toti trei,am lasat al alegrea lor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pipérade basquaise